כותרת
> C;
1/1

יניב סגל- שירותי קייטרינג, שף איכותי עד הבית!

נהריה פורסם: 02.07.19 , 10:15ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:

קייטרינג בוטיק לאירועים מ-20 עד 200 אנשים.

שף פרטי לאירועים בנהריה והסביבה, כשר, מקצועי וטעים-

מציע את הדרך הקלה לאירוע מושלם ובלתי נשכח.

יניב סגל, בן 39 נשוי לגלית ואב לשני זוגות תאומים, הבכורים בני 3, מתן ושי והזוג השני בני 4 חודשים, הבן אורי והבת מאור.

כשהיה נער בכתה ט' זיהה שאת ספסל הלימודים הוא לא בדיוק אוהב.

"ניגשתי ליועצת בבית הספר ואמרתי לה שמיציתי.

שאלתי האם יש בי"ס לטבחות, כי לאכול תמיד אהבתי.

לא חשבתי שאלמד כל כך הרבה במשך השנים.

היועצת, ששינתה את חיי, שלחה אותי ללמוד בבי"ס "דביר", שם סיימתי את לימודי התיכון עם תעודה סוג 1 בטבחות ומזון ובמקביל עבדתי, למדתי ורכשתי את המקצוע שאני אוהב והתווה לי את מסלול חיי".

מתי התגייסת? מה עשית בצבא? מתי השתחררת ומה היה המשך הדרך?

התגייסתי ב- 1998, בצבא זיהו את כשרוני והייתי מדריך טבחים ואחראי משמרת חטיבה 474 שהאכילה בזמנו 300 איש.

ב-2001, שבוע אחרי השחרור, לא בזבזתי זמן וירדתי לאילת במטרה להמשיך לעבוד, שם אספתי את "ארגז הכלים" לחיים.

ב-2007 הוספתי את הדירוג 'סוג 3' - זהו מבחן שכל השפים נדרשים לעבור, מבחן של משרד העבודה המאפשר לעבוד בכל המשרדים הציבוריים: בתי ספר, גנים, מרכזים רפואיים ואחרים.

עבדתי במגוון תפקידים ניהוליים במלונות מובילים: מלון הנסיכה, רשת מלונות פתאל, מלכת שבא ואחרים.

ב-2008 חזרתי לצפון ועבדתי במלון חוף התמרים 6 שנים אחראי מטבח חם, אורחים ואירועים.

מעולם לא פחדתי משינוי.

שלוש שנים נוספות עבדתי במלון קרלטון, לאחר מכן המשכתי למעלות ושם הייתי אחראי על הזנת ילדים.

הוצאנו כ-5000 מנות לרחבי העיר.

ברקע תמיד היה בי החלום לפתוח עסק משלי, שכל יום בבוקר אקום עם פרפרים בלב ואשמח אנשים דרך הבטן.

ב-2017 סוף כל סוף הגשמתי חלום ופתחתי קייטרינג שהפך לעסק תוך כמה חודשים והכל באהבה רבה".

יניב מספר בגאווה עם עיניים בורקות: יש לי לקוחות קבועים כמו: חב' חשמל, אמריקן לייזר, שעל הדפסות, הקרן לידידות ואחרים.

העסק בנוי אצלי על לקוחות חוזרים ומפה לאוזן.

כיצד אתה בונה את התפריט ובאילו מוצרים אתה משתמש?

את התפריט אני בונה בעיקר לפי הדרישה של הלקוח ולפי התקציב. אני לא מתפשר ומשתדל לעבוד עם הבשר הטוב ביותר ועם ירקות טריים.

בשבילי האיכות, מרכיבי הארוחה, והטעם זה הדבר החשוב ביותר!

איך וכמה אנשים עובדים אצלך?

למשל ארוחה כמו היום, של 40 איש ביום א'?

קמים ב- 4:00, אני עובד לבד ומשתדל לעשות הכל טרי.

ביום א'- במיוחד, אין כל כך אפשרות אחרת, אני עסק כשר ולא עובד בשבת.

אני מתאים עצמי ללקוח, אם הוא רוצה בהגשה יש לי אנשים שעובדים איתי אבל הכנת המזון היא לבד.

יניב מחויך כולו ונהנה לראות את האנשים סביב המאכלים שלו. כשפוגשים את יניב רואים אדם שכולו לב, מאורגן ומחושב.

צילום : RITVO PHOTOGRAPHY